NORDEUROPAS STØRSTE PRODUCENT AF FARGESIA

Virksomheden blev dannet efter et møde mellem Morten Hedegård Jensen og Peder Stræde Madsen i 2001. På dette tidspunkt var markedet for Fargesia gradvist vokset efter en opblomstring i 90’erne. Peder overtalte Morten til at afsætte 100 m2 drivhuse til en testproduktion.

Produktionen af Fargesia steg gradvist for at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel, og i 2011 producerede Pemo omkring 150.000 planter i alle størrelser. I 2014 var produktionsarealet af Fargesia 1,4 ha. under drivhus og 7 ha. i markerne.  

Pemo er en virksomhed i konstant udvikling og i 2022 ligger produktionen på omkring 550.000 planter om året. Med lidt mere end 26.000 m2 og 30 ha. jord, er Pemo Plant i dag den største producent af Fargesia i Nordeuropa!

Siden 2018 har Pemo desuden startet produktionen af bl.a diverse vinterhårdføre græsser, have/ skovbregner, phormium, agapanthus, hebe, sambuscus og pottegroede hækplanter.

I 2019 blev Pemo udvidet med 18.000 m2 drivhus og 17 ha friland i Portugal, som med sit ideelle klima sikrer en høj plante-kvalitet. Herfra produceres der også planter til det lokale marked i Portugal.

I 2023 Gik begge af Mortens to sønner Marius -og Johannes Hedegård Lund ind i virksomheden. Og har i dag 50% hver af firmaet! Sammen skal de bygge videre på det fundament Morten har bygget op i de seneste 20 år! Virksomheden skal den dag i dag have fokus på at følge med udviklingen i branchen.

Vores planter bliver distribueret over hele Europa, hovedsageligt i supermarkeder, havecentre og i anlægsgartnerbranchen.


VI PASSER GODT PÅ MILJØET

Vi er meget stolte af vores  MPS Certifikat. Med dette certifikat overholder vi krav inden for områder som sporbarhed, miljø, plantebeskyttelsesmidler og tilbagekaldelsesprocedurer. Du kan læse mere om MPS certifikatet lige her https://my-mps.com/?lang=en